Как да поръчам? | Колос БГ Мебелен обков, консумативи
 
Мебелни дръжки и закачалки
Водачи за чекмеджета
Аспиратори / абсорбатори за вграждане / кухня
Мебелни панти
Мебелни мдф вратички по поръчка SILKA LG
Мебелни мдф вратички по поръчка PELIT Ново
Кухненски механизми , аксесоари
Водобранни лайсни и цокли
Мивки,смесители за кухни
Крепежни и свързващи елементи
Алуминиеви профили
Мебелни аксесoари
Механизми за плъзгащи врати
Механизми за вратички и легла /вдигащи падащи/
Мебелни крака и дистанционери
Осветление за мебели , разклонители , сензори .
Дръжки за врати
Mатериали за врати
Машини и режещи елементи
Силикони, лепила, китове
Обков за баня
Рафтоносачи и стъклодържатели
Механизми и обкови за масиКАК ДА ПОРЪЧАМ


Условия за покупка.

      Всички цени в електронния магазин на КОЛОС БГ са окончателни и важат за деня на поръчката. Всички цени на продуктите са в лева с включен ДДС. Всички продукти, поръчани през сайта, които в момента на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени в срок от 2 - 4 работни дни от датата на поръчката.

Доставката се извършва до офис или на посочен от Вас адрес с куриер с опция преглед. Размерът на доставката зависи от теглото и адреса за доставка на поръчаната стока. Определя се ценовата тарифа въз основа на вида на доставката. Работим с куриерите на Спиди. Поръчки направени след 14 и 30 часа, се обработват на следващия работен ден. Вие ще следва да заплатите цената на доставката според тарифите на куриерската фирма.

Поръчката може да бъде получена и на място в нашият обект.

След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за Вашата поръчка, както и обаждане от наш оператор,ако е необходимо уточнение по поръчката.

Ако искате да върнете продукта, поръчан от онлайн магазина ни, можете да го направите в срок от 14 работни дни от датата на получаването му. Продуктът трябва да бъде в цялостен търговски вид, така както е бил получен, заедно с придружаващите го документи .Разходите по връщане на продукта се поемат от клиента. Повече информация относно начините на връщане на продуктите можете да получите на телефон: 052 508 377

КОЛОС БГ възстановява стойността на върнатите в указания срок и състояние продукти с наложен платеж след оглед на стоката при получаване.

За да удовлетворим изискванията на клиентите си за бързата доставка , ние работим с водещата куриерска фирма на българския пазар - СПИДИ , за услугута до офис на СПИДИ нашите клиенти ползват преференциални цени !