Как да поръчам? | Колос БГ Мебелен обков, консумативи
Кошница: 0 продукта, 0 лв.
 
Мебелни дръжки и закачалки
Водачи за чекмеджета
Мебелни панти
Мебелни мдф вратички по поръчка
Кухненски механизми , аксесоари
Мивки,смесители за кухни
Аспиратори / абсорбатори за вграждане / кухня
Крепежни и свързващи елементи
Алуминиеви профили
Мебелни аксесoари
Механизми за плъзгащи врати
Механизми за вратички и легла /вдигащи падащи/
Водобранни лайсни и цокли
Мебелни крака и дистанционери
Осветление за мебели
Дръжки за врати
Mатериали за врати
Машини и режещи елементи
Силикони, лепила, китове
Обков за баня
Рафтоносачи и стъклодържатели
Механизми и обкови за маси
Гланцирани плоскости МДФ UV high glossy
Пдч ламинирани плоскостиКАК ДА ПОРЪЧАМ


Условия за покупка.

      Всички цени в електронния магазин на КОЛОС БГ са окончателни и важат за деня на поръчката. Всички цени на продуктите са в лева с включен ДДС. Всички продукти, поръчани през сайта, които в момента на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени в срок от 2 - 4 работни дни от датата на поръчката.

Доставката се извършва на посочен от Вас адрес с куриер с опция преглед. Той ще Ви бъде уточнен от наш оператор, след като поръчката е финализирана. Размерът на доставката зависи от теглото на поръчаната стока. Определя се ценовата тарифа въз основа на вида на доставката. Към нея се начислява такса гориво (за повече информация посети Speedy.bg), такса наложен платеж и услуга "Обявена стойност" на стоката (която възлиза на 0.2% от цената на стоката). Вие ще следва да заплатите цената на доставката според тарифите на куриерската фирма.

Поръчката може да бъде получена и на място в нашият обект.

След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за Вашата поръчка, както и обаждане от наш оператор с допълнителна информация за времето за доставка, начина на доставка, сумата за заплащане и с окончателно потвърждение на дадената информация.

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 14 работни дни от датата на получаването му. Продуктът трябва да бъде в цялостен търговски вид, така както е бил получен, заедно с придружаващите го документи и попълнен формуляр за отказ от поръчка. Разходите по връщане на продукта се поемат от клиента. Повече информация относно начините на връщане на продуктите можете да получите на телефон: 052 508 377

КОЛОС БГ възстановява стойността на върнатите в указания срок и състояние продукти с наложен платеж след оглед на стоката при получаване.

За да удовлетворим изискванията на клиентите си за бързата доставка , ние работим с водещата куриерска фирма на българския пазар - СПИДИ , за услугута до офис на СПИДИ нашите клиенти ползват преференциални цени !