Как да поръчам?
Кошница: 0 продукта, 0 лв.
 
ГЛАНЦИРАНИ ПЛОСКОСТИ МДФ UV high glossy
МЕБЕЛНИ ДРЪЖКИ И ЗАКАЧАЛКИ
МИВКИ,СМЕСИТЕЛИ ЗА КУХНИ
ВОДАЧИ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА
МЕБЕЛНИ ПАНТИ
КРЕПЕЖНИ И СВЪРЗВАЩИ ЕЛЕМЕНТИ
АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ
МЕХАНИЗМИ ЗА ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ
КАНТОВЕ ЗА МЕБЕЛИ ABS,АБС
МДФ( фурн.,суров,грунд.)
МДФ ПРОФИЛИ AGT
МЕБЕЛНИ АКСЕСOАРИ
АСПИРАТОРИ
МЕХАНИЗМИ ЗА ЛЕГЛА И ВРАТИЧКИ /вдигащи падащи/
ВОДОБРАННИ ЛАЙСНИ И ЦОКЛИ(водобранни лайсни)
МЕБЕЛНИ КРАКА И ДИСТАНЦИОНЕРИ
ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА МЕБЕЛИ
КУХНЕНСКИ МЕХАНИЗМИ , АКСЕСОАРИ
ДРЪЖКИ ЗА ВРАТИ
МАТЕРИАЛИ ЗА ВРАТИ
МАШИНИ И РЕЖЕЩИ ЕЛЕМЕНТИ
СИЛИКОНИ, ЛЕПИЛА, КИТОВЕ
ПДЧ ЛАМИНИРАНИ ПЛОСКОСТИ
РАФТОНОСАЧИ И СТЪКЛОДЪРЖАТЕЛИ
МЕХАНИЗМИ И ОБКОВИ ЗА МАСИРадиатори и лири за баня

Електрическо отопление Campa & Applimo

Опънати тавани от Бонита Ефект

КАК ДА ПОРЪЧАМ


Условия за покупка.

      Всички цени в електронния магазин на КОЛОС БГ са окончателни и важат за деня на поръчката. Всички цени на продуктите са в лева с включен ДДС. Всички продукти, поръчани през сайта, които в момента на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени в срок от 2 - 4 работни дни от датата на поръчката.

Доставката се извършва на посочен от Вас адрес с куриер с опция преглед. Той ще Ви бъде уточнен от наш оператор, след като поръчката е финализирана. Размерът на доставката зависи от теглото на поръчаната стока. Определя се ценовата тарифа въз основа на вида на доставката. Към нея се начислява такса гориво (за повече информация посети Speedy.bg), такса наложен платеж и услуга "Обявена стойност" на стоката (която възлиза на 0.2% от цената на стоката). Вие ще следва да заплатите цената на доставката според тарифите на куриерската фирма.

Поръчката може да бъде получена и на място в нашият обект.

След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за Вашата поръчка, както и обаждане от наш оператор с допълнителна информация за времето за доставка, начина на доставка, сумата за заплащане и с окончателно потвърждение на дадената информация.

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 14 работни дни от датата на получаването му. Продуктът трябва да бъде в цялостен търговски вид, така както е бил получен, заедно с придружаващите го документи и попълнен формуляр за отказ от поръчка. Разходите по връщане на продукта се поемат от клиента. Повече информация относно начините на връщане на продуктите можете да получите на телефон: 052 508 377

КОЛОС БГ възстановява стойността на върнатите в указания срок и състояние продукти с наложен платеж след оглед на стоката при получаване.